اطلاعیه ها
خانه / روادید دانشجویی

روادید دانشجویی

شرایط اخذ روادید کشور روسیه

مدارک لازم جهت اخذ روادید دانشجویی کشور روسیه

DDT0AT Russian passport

مدارک لازم برای گرفتن ویزای دانشجویی: ۱-  اصل دعوتنامه(پذیرش) معتبر از دانشگاه. ۲- نامه تاییده از دانشگاهی که پذیرش از ان اخذ شده. ۳-  اصل و کپی رنگی پاسپورت معتبر با حد اقل ۲ سال اعتبار. ۴-  تکمیل فرم درخواست الکترونیکی ویزا که توسط متقاضی امضا و به زبان انگلیسی پر شده ...

ادامه نوشته »

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های روسیه

photo

  مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی دانشگاه های فدراسیون روسیه کپی رنگی صفحه اول پاسپورت یا (فایل الکترونیکی pdf )، با داشتن حد اقل ۲ سال اعتبار. ترجمه رسمی صفحه اول پاسپورت به زبان روسی . آخرین مدرک تحصیلی (دیپلم و پیش دانشگاهی , برای متقاضیان کارشناسی ، مدرک ...

ادامه نوشته »

نکات قابل توجه پیش از عزیمت

Aeroflot_Airbus_A330_Kustov

      نكات مهم هنگام عزیمت دانشجو به کشور روسیه : دانشجويان هنگام ورود ميبايستي شهريه يكسال دانشگاه و حداقل ۳ ماه هزينه زندگي را همراه داشته باشند. هنگام ورود به فرودگاه كشور روسیه كليه مدارك تحصيلي و اصل پذيرش و اصل پاسپورت و دو قطعه عكس و گواهي ...

ادامه نوشته »

ورود به روسیه

moscow-airport-moscow-russia+1152_12879061271-tpfil02aw-12575

به منظور  ورود به روسیه و پذیرفته شدن در دانشگاه، همراه داشتن مدارک زیر الزامیست  معتبر: اصل گذرنامه (با حداقل ۲ سال اعتبار). ویزای معتبر دانشجویی . گواهی سلامت پزشکی و ترجمه آن . گواهی نتیجه منفی تست ایدز (HIV). ۶ قطعه عکس ۳ × ۴ پرسنلی . مدارک تحصیلی ...

ادامه نوشته »