اطلاعیه ها
خانه / دسته‌بندی نشده / پذیرش در روسیه

پذیرش در روسیه

 

 

مدارک برای دانشگاه جهت بررسی و صدور «نامه پذیرش»

  • فرم درخواست تکمیل شده
  • کپی پاسپورت (صفحات عکس دار، تاریخ تولد و تاریخ انقضاء گذرنامه)؛
  • گواهینامه تکمیل دوره آموزش متوسطه برای متقاضیان مقطع لیسانس/ گواهی تکمیل مقطع آموزش عالی برای متقاضیان دوره فوق لیسانس

 

 

 

مدارک لازم برای  صدور ویزای دانشجویی

  • گذرنامه
  • فرم ویزا
  • ۳ قطعه عکس  ۳ * ۴
  • اصل “دعوت نامه تحصیلی”
  • اصل گواهی سلامت پزشکی
  • اصل نتیجه منفی تست  ایدز
  • گواهی تکمیل تحصیلات دوره متوسطه• مبلغ حدودا ۲۵۰٫۰۰۰ تومان (بر اساس نرخ روز روبل روسیه) در صورت درخواست ویزای عادی که ۷ الی ۲۰ روز به طول می انجامد و یا ویزای فوری که یک روزه صادر می شود و مبلغ آن حدوداً ۴۵۵٫۰۰۰ تومان است ؛

پس از ارسال و ارائه مجموعه کامل مدارک، تایید پذیرش از سوی دانشگاه و صدور “نامه پذیرش” تا ۵ روز به طول می انجامد.

پس از تایید پذیرش توسط دانشگاه، سازمان امور مهاجرتی روسیه مراحل صدور دعوت نامه رسمی تحصیلی را آغاز می کند.

صدور دعوت نامه رسمی تحصیلی از طرف سازمان امور مهاجرتی روسیه تقریبا ۳۵ تا ۴۵ روز طول می کشد. سپس اصل این دعوت نامه از طریق پست پیشتاز به کشور ایران فرستاده می شود.

 

 

ورود به روسیه

به منظور  ورود به روسیه و پذیرفته شدن در دانشگاه، مدارک زیر الزامی اند:

  • گذرنامه (با حداقل ۲ سال اعتبار)
  • ویزای ورود دانشجو
  • کارت مهاجرت ( که دانشجو در طول پرواز و یا در فرودگاه تهیه و تکمیل کرده و درست پس از رسیدن به روسیه در فرودگاه روسیه مهر زده می شود)؛
  • گواهی سلامت پزشکی؛
  • گواهی نتیجه منفی تست ایدز
  • ۱۲ قطعه عکس سیاه و سفید (۳ × ۴ سانتی متر).

 

مدارک موردنیاز برای متقاضیان اخذ پذیرش در دوره مقدماتی یا سال اول تحصیلات

  • اصل گواهی تکمیل دوره متوسطه (شامل ریز نمرات)، که باید به تایید قانونی وزارت امور خارجه یا وزارت آموزش و پرورش و سفارت / سرکنسولگری روسیه برسد.
  • ۲ کپی از گواهی تکمیل دوره متوسطه (شامل ریز نمرات) که به تایید سفارت / سرکنسولگری روسیه رسیده و به زبان روسی ترجمه شده باشد. این ترجمه نیز باید به مهر و امضای دفتر اسناد رسمی سفارت / سر کنسولگری روسیه در کشور محل تحصیل دانشجو برسد و ضمیمه کپی ها شود. همه صفحات کپی باید دارای شماره و تمبر و مهر رسمی باشند.

 

مدارک موردنیاز برای متقاضیان اخذ پذیرش در دوره فوق لیسانس یا دکترا:

  • اصل مدرک دوره لیسانس (شامل ریزنمرات درسی، درس ها و واحدهای ارائه شده در کل دوره، تعداد ساعات اختصاص داده شده به هر یک از آن واحدها) که باید به تایید قانونی وزارت امور خارجه (یا وزارت آموزش و پرورش) و همچنین سفارت / سرکنسولگری روسیه در کشور محل تحصیل دانشجو برسند.
  • ۲ کپی از گواهی تکمیل دوره لیسانس (شامل ریز نمرات) که به تایید سفارت / سرکنسولگری روسیه رسیده و به زبان روسی ترجمه شده باشند. این ترجمه نیز باید به مهر و امضای دفتر اسناد رسمی سفارت / سر کنسولگری روسیه در کشور محل تحصیل دانشجو برسد و ضمیمه کپی ها شود. همه صفحات کپی باید دارای شماره و تمبر و مهر رسمی باشند.

 

بنابراین، هر سند قانونی باید حداقل ۲ تمبر داشته باشد:

  1. تمبر قانونی از وزارت امور خارجه کشوری که مدارک تحصیلی دانشجو را صادر کرده است
  2. تمبر قانونی سفارت / سرکنسولگری روسیه در کشوری که مدارک تحصیلی دانشجو را صادر کرده است

 

نکته مهم: دانشجویان در طی اولین سال تحصیلی باید با هزینه خود، کله گواهینامه های آموزشی/ ریزنمراتشان را به منظور ارزیابی و کسب “گواهی معادل” بهROSOBRNADZOR RF  تحویل دهند و سپس آن “گواهی معادل” را به دانشگاه ارائه دهند. تکیه گاه دانش، اطلاعات لازم جهت اخذ این گواهی معادل را به صورت رایگان در اختیار دانشجویان قرار داده و آنها را در این امر یاری می رساند.

موسسه تکیه گاه دانش به نمایندگی از دانشگاه های روسیه به سازماندهی این امور و مراحل و نیز کمک به رزرو بلیط پرواز به روسیه می پردازد. سپس این موسسه مقدمات خروج گروهی دانشجویان را از کشور و ورودشان به روسیه را سازماندهی می کند. لطفا توجه داشته باشید که موسسه تکیه گاه دانش باید از تمام جزئیات پرواز (شماره پرواز، تاریخ و زمان ورود، نام فرودگاه و …) مطلع باشد. برای پیشگیری از هر گونه مشکلی در ارتباط با ورود به روسیه اکیدا توصیه می شود که حتما در قالب گروه های سازماندهی شده توسط تکیه گاه دانش اقدام به خروج از کشور کنید.

 

هر نامزد برای ورود به روسیه موسسه آموزش عالی باید به وزارت آموزش و پرورش و علوم فدراسیون روسیه از طریق سفارت روسیه مدارک زیر را به روسی، آهنگسازی او / او فایل های شخصی:

 

  1. فرم یک برنامه با نشانه ای از نام و نام خانوادگی از برنامه انتخاب شده است.
  2. کپی رسمی گواهی گواهی آموزشی / دیپلم (با نمرات نشان داد در هر موضوع)
  3. یک گواهی پزشکی (شرط سلامت کلی) صادر شده توسط بدن پزشکی رسما مجاز ایران.
  4. نتیجه آزمایش خون HIV رسما توسط بدن پزشکی رسمی مربوط به ایران تایید شده است.
  5. درست کپی گذرنامه ملی و بین المللی خبره.

 

علاوه بر آن ممکن است نیاز به ارائه مدارک زیر باشد:

 

– کپی اسناد (دیپلم، مدارک و دیگر برندگان مسابقات و رقابت های ملی و بین المللی (شهری و دیگر))

 

– یک کپی از سند تایید سطح آموزش و پرورش برای ورود به مطالعه در زمینه فرهنگ و هنر

 

تمامی مدارک باید به زبان روسی ترجمه شده باشند.

 

درباره admin

همچنین ببینید

تحصیلات پیش از دانشگاه

دوره آموزش ابتدايي در كشور روسيه ۹ سال به طول مي انجامد. دانش آموزان سپس  ...