اطلاعیه ها
خانه / دسته‌بندی نشده / مدارک صدور نامه پذیرش

مدارک صدور نامه پذیرش

مدارک برای دانشگاه جهت بررسی و صدور «نامه پذیرش»

  • فرم درخواست تکمیل شده
  • کپی پاسپورت (صفحات عکس دار، تاریخ تولد و تاریخ انقضاء گذرنامه)؛
  • گواهینامه تکمیل دوره آموزش متوسطه برای متقاضیان مقطع لیسانس/ گواهی تکمیل مقطع آموزش عالی برای متقاضیان دوره فوق لیسانس

 

 

 

مدارک لازم برای  صدور ویزای دانشجویی

  • گذرنامه
  • فرم ویزا
  • ۳ قطعه عکس  ۳ * ۴
  • اصل “دعوت نامه تحصیلی”
  • اصل گواهی سلامت پزشکی
  • اصل نتیجه منفی تست  ایدز
  • گواهی تکمیل تحصیلات دوره متوسطه

    • مبلغ حدودا ۲۵۰٫۰۰۰ تومان (بر اساس نرخ روز روبل روسیه) در صورت درخواست ویزای عادی که ۷ الی ۲۰ روز به طول می انجامد و یا ویزای فوری که یک روزه صادر می شود و مبلغ آن حدوداً ۴۵۵٫۰۰۰ تومان است ؛

پس از ارسال و ارائه مجموعه کامل مدارک، تایید پذیرش از سوی دانشگاه و صدور “نامه پذیرش” تا ۵ روز به طول می انجامد.

پس از تایید پذیرش توسط دانشگاه، سازمان امور مهاجرتی روسیه مراحل صدور دعوت نامه رسمی تحصیلی را آغاز می کند.

صدور دعوت نامه رسمی تحصیلی از طرف سازمان امور مهاجرتی روسیه تقریبا ۳۵ تا ۴۵ روز طول می کشد. سپس اصل این دعوت نامه از طریق پست پیشتاز به کشور ایران فرستاده می شود.

 

درباره admin

همچنین ببینید

تحصیلات پیش از دانشگاه

دوره آموزش ابتدايي در كشور روسيه ۹ سال به طول مي انجامد. دانش آموزان سپس  ...